Terug

Praktisch

Datum: 02 maart 2021
Uur: 08:30 - 18:00
Prijs: 366 euro
Lesgever: Bart Verlinden
Thema: Factory of the future
Aangeboden door: Sirris

Masterclasses

De masterclasses zijn cursussen waarin u specifieke kennis en inzichten opdoet die uw onderneming helpen om de volgende stap in uw innovatieproces te zetten. Lees meer

Masterclass "Productielogistiek 4.0 - Meet the AMRs"

Productielogistiek optimaliseren en zinvol automatiseren met automated guided vehicles (AGV) of autonome mobiele robots (AMR)… hoe kunt u als bedrijf inschatten hoe een dergelijke AGV of AMR zinvol in te zetten en wat zijn de stappen van een dergelijk traject? Tijdens deze hands-on workshop zal Sirris u inspireren en zelf laten ontdekken wat de mogelijkheden zijn.

Autonome mobiele robots bieden de mogelijkheid om logistieke bewegingen op de productievloer te automatiseren. De mogelijkheden lijken oneindig, maar hoe begin je eraan in de praktijk? Hoe brengen we onze basis productielogistieke processen in orde, zoals bijvoorbeeld lay-out, magazijnbeheer of aansturing van de productie? Wat is het potentieel van AMR's? Zijn deze echt multi-inzetbaar? Tijdens een hands-on workshop over autonome mobiele robots zullen de adviseurs van Sirris de deelnemers inleiden in de mogelijkheden van AMR's.

De deelnemers van de workshop zullen een overzicht krijgen van het aanbod en de toepassingen van AMR's en zelf kunnen ervaren waar de moeilijkheden en mogelijkheden liggen.

Inhoud van Masterclass "Productielogistiek 4.0 - Meet the AMRs"

Programma

08:30: Ontvangst en ontbijt
09:00: Welkom en agenda
09:15: Introductie productielogistiek
10:30: Break
11:00: AGV's en AMR's
12:30: Lunch
13:30: Hands-on sessies in applicatielabo
16:30: Wrap-up
17:00: Netwerking

Let op! Om de kwaliteit van onze workshop te vrijwaren, beperken we het maximale aantal deelnemers tot 15. Bedrijven krijgen voorrang bij inschrijving. Per bedrijf wordt er één deelnemer toegestaan.


Meer info & registreer

Partners

Sirris
Sirris

150 experts helpen bedrijven de juiste technologische keuze te maken en hun innovatieprojecten succesvol te realiseren. Gecombineerd met hoogtechnologische infrastructuur en een uitgebreid industrieel partnernetwerk, zorgt Sirris voor future proof bedrijven.

Neem deel en schrijf u nu in aan 30% van het normale tarief. De overige 70% wordt gefinancierd door Vlaio.