Terug

Praktisch

Datum: 06 mei 2021
Uur: 14:00 - 17:00
Prijs: 110
Thema: Factory of the future Digital Services
Aangeboden door: Flanders' FOOD

Thema-events

Verschillende experten en sprekers benaderen samen één onderwerp vanuit verschillende invalshoeken. Getuigenissen uit de industrie en inzichten uit de wetenschap, zowel uit binnen- als buitenland. Lees meer

TRANSFORMERS part 2: De waarde van data biedt opportuniteiten en uitdagingen

Meer en meer vertrouwen we op digitale systemen voor de dagelijkse praktijken. Deze evolutie zorgt dat voedingsbedrijven op een enorme berg van data zitten, maar hoe gaan we daarmee aan de slag? Nieuwe technieken steken de kop op. Deze kunnen ons versterken, maar hun complexiteit brengt ook valkuilen met zich mee. Tijdens de Webinar op 6 mei, belichten technologie experten en voedingsbedrijven zowel de theoretische als praktische kant van cybersecurity, Artificiële Intelligentie en Blockchain.

Innovatie is dé weg naar de toekomst en deze gaat gepaard met het genereren, efficiënt inzetten en beveiligen van data. Graag stellen we aan jullie enkele spelers voor om jou te inspireren met innovatieve technieken rond data aan de slag te gaan. We kiezen voor een hands-on webinar met enkele concrete cases om een beter beeld te creëren van hoe deze technologieën toepasbaar kunnen zijn in de voedingssector.

Gezien de Corona maatregelen organiseren we dit als een on-line event.

WAT KAN JE VERWACHTEN? 

Flanders' FOOD organiseert op 6 mei een webinar rond cybersecurity, AI en blockchain. Telkens wordt 1 thema inhoudelijk besproken door een technologie leverancier, met daaraan gekoppeld een presentatie van een voedingsbedrijf waarbij de technologie in de praktijk gebracht wordt.

Het is een unieke kans om deze mensen aan het woord te horen en inspiratie op te doen! Tevens kun je vragen stellen aan de sprekers, via de chat, die nog tijdens of na het event zullen beantwoord worden.

IS DIT IETS VOOR MIJ?

Dit Transformers Thema-event is bedoeld voor alle bedrijven die vooruit willen. Allemaal dus!

Wil jij eens van een ander bedrijf, ook al ben je in een andere branche of sector actief, horen en zien 'hoe' ze dingen doen en hoe ze zaken hebben aangepakt om duurzaam te transformeren naar een bedrijf dat gewapend is voor de toekomst? Dan is dit iets voor jou!

Het programma is zowel boeiend voor zaakvoerders en managers als voor meer gespecialiseerde profielen zoals operations, HR, IT, R&D, vermits er een brede waaier aan topics zal worden gebracht.

PROGRAMMA 

14:00 – 14:05: Welkomstwoord

14:05 – 14:25: Inleiding in het thema Big Data: Cybersecurity, AI en Blockchain

14:25 – 15:05: Cybersecurity: Wat houdt dit in en hoe toe te passen op de voedingssector?

Algemene toelichting door Johan Van den Eede (Sales Specialist Industrial Communication) - Siemens

15:05 – 15:50  AI: Wat houdt dit in en hoe toe te passen op de voedingssector?

Algemene toelichting door Jan Verhasselt (Managing Director) - Yazzoom

Casus toelichting door Elise Burm (Productie Verantwoordelijke) - La Confiance

15:50 – 16:30  Blockchain: Wat houdt dit in en hoe toe te passen op de voedingssector?

Casus toelichting door Johan Dekeyzer (CEO) - Dekeyzer-Ossaer en Kurt Callewaert (Head of Research Applied Computer Science) - HoWest

16:30 – 17:00  Toelichting van het #Industriepartnerschap door Bart Van Damme (Innovatiemanager) - Flanders' FOOD

Meer info & registreer

Partners

Flanders' FOOD
Flanders' FOOD

Als speerpuntcluster agrifood versterkt Flanders’ FOOD de innovatieslagkracht van de voedingsbedrijven, door het verhogen van de wetenschappelijke en technologische kennis. Je kan er terecht voor specifieke ondersteuning je bij je innovatieprojecten en voor een steeds groeiend aanbod aan initiatieven.

Neem deel en schrijf u nu in aan 30% van het normale tarief. De overige 70% wordt gefinancierd door Vlaio.