Terug

Praktisch

Datum: 20 May 2022
Uur: -
Prijs: Gratis
Thema: Artificial Intelligence
Aangeboden door: Agoria, Sirris

AI Inspiratiesessie

Laat u inspireren door concrete praktijkcases van Belgische bedrijven uit verschillende sectoren en leer welke AI-technologie vandaag rijp genoeg is om al te worden toegepast. Lees meer

AI inspiratiesessie: The impact of AI on knowledge intensive companies

Om aan de slag te gaan met data & artificiële intelligentie (AI), hoeft u niet altijd algoritmen te kunnen programmeren. In sommige gevallen is AI-technologie al gewoon beschikbaar om te gebruiken. Laat u inspireren door concrete praktijkcases van Belgische bedrijven uit verschillende sectoren en leer welke AI-technologie vandaag rijp genoeg is om al te worden toegepast.

Schrijf u in voor één of meer gratis online sessies

Investeer één uur per maand om (online) meer te weten te komen over volwassen AI-technologie; u ontdekt ongetwijfeld een praktijkcase voor uw eigen bedrijf. 

Meer info & registreer

Partners

Agoria
Agoria

Technologiefederatie Agoria telt meer dan 2000 lidbedrijven en is er voor iedereen die door technologie geïnspireerd is.

Sirris
Sirris

150 experts helpen bedrijven de juiste technologische keuze te maken en hun innovatieprojecten succesvol te realiseren. Gecombineerd met hoogtechnologische infrastructuur en een uitgebreid industrieel partnernetwerk, zorgt Sirris voor future proof bedrijven.