Terug

Praktisch

Datum: in samenspraak met partner
Uur: -
Prijs: 1.612
Lesgever: Een innovatiemanager + een technologie-expert
Thema: Smart Products Artificial Intelligence
Aangeboden door: imec

Individuele coaching

Drie dagen bedrijfsindividuele begeleiding over maximaal een jaar verspreid. De focus ligt op kennisoverdracht en er is grote aandacht voor procesmatige aanpak. Lees meer

Bedenk uw Proof of Concept

Proof of concept, validatie, businessplan, ... Een goed idee moet heel wat stappen doorlopen vooraleer het écht opbrengt. Ben je daar niet mee vertrouwd? Laat je helpen door de imec-coaches.

Stel:

  • Je boekt al jaren succes met een softwaretoepassing. Nu zie je kans om te groeien door daar een slimme hardwarecomponent aan toe te voegen. Maar hoe pak je dat aan?

  • Je bent een start-up met een veelbelovend idee. Maar om dat te realiseren heb je investeerders nodig en kennis van slimme technologie of AI.

Imec helpt je met de realisatie van je business plan en het wegnemen van technologische onzekerheden in een gebald adviesverleninigstraject.

Je krijgt drie dagen begeleiding op bedrijfsniveau, uitgevoerd door een ervaren innovatiemanager en een technologie-expert in co-creatie met jezelf. Concreet doorloop je:

  • Een intakegesprek;

  • Een Innovatrix-workshop, onder meer om de sleutelaannames en technologische criteria van je innovatieconcept te formuleren;

  • rapportage van de workshop;

  • definitie van de roadmap en technisch haalbaarheidsadvies.

Meer info & registreer

Partners

imec
imec

Imec is ’s werelds toonaangevende onderzoeks- en innovatiehub op het vlak van nano-elektronica en digitale technologie. Imec is een vertrouwde partner van bedrijven, start-ups en universiteiten, en brengt meer dan 4.000 topwetenschappers uit bijna 100 landen samen.