Terug

Praktisch

Datum: in samenspraak met partner
Uur: -
Thema: Digital Services
Aangeboden door: Sirris

Individuele coaching

Drie dagen bedrijfsindividuele begeleiding over maximaal een jaar verspreid. De focus ligt op kennisoverdracht en er is grote aandacht voor procesmatige aanpak. Lees meer

Begeleiding bij opstart van product management

U heeft een idee voor een app, een online platform of een slim, geconnecteerd product? U twijfelt of er genoeg interesse is om deze als nieuwe business te lanceren? Uw pricing is nog wat onduidelijk en U vraagt zich af welke functionaliteit uw toekomstige klanten nodig hebben? U heeft misschien al een eerste versie gebouwd, die niet de verwachte tractie heeft in de markt?

Laat u coachen bij het opzetten van een sterk productmanagement dat focust op het valideren van uw businessidee en verklein zo het risico iets te bouwen waarvan niemand wakker ligt.

Ontwikkel een scherpe visie op de business achter uw product.

Door klantensegmenten en hun noden scherp te formuleren, en deze te toetsen in de praktijk, zoomt u in op de job-to-be-done van uw toekomstige klanten.

Stel uw visie bij op basis van feedback uit de markt

Zonder toetsing met de markt is een visie weinig waard. Ga actief op zoek naar feedback, om zo uw visie bij te stellen van plan A naar een plan dat echt kan werken.

Voel u geruggesteund door ervaren mentoren

Gebruik uw mentoren als klantbord en neem zo betere beslissingen over uw app, pricing, techniek en business.

Een sterk productmanagement is de kern van elk digitaal of slim product. Hoe scherper uw beeld is van uw klanten, hun problemen en hun job-to-be-done, hoe groter de kans dat u hen succesvol zal kunnen bedienen. Onze coaching helpt u om dit productmanagement op poten te zetten. We doen dit door enerzijds een methodische aanpak te introduceren, gebaseerd op gevestigde theorieën als Lean Startup en Design Thinking, en anderzijds via kritische, constructieve feedback op uw vorderingen als ondernemer.

Hoe werkt het?

1.     Tijdens een gratis intake van één uur maken we kennis met elkaar. U licht kort uw project toe en samen bekijken we waar u staat in uw zoektocht van idee naar florerende digitale business. U mag van ons alvast ad-hoc feedback verwachten.

2.     Is er een klik? Dan starten we aan het eigenlijke coachingtraject.

3.     Tijdens een achttal contactmomenten, gespreid over zes maanden, begeleiden we u in uw zoektocht naar een problem/solution-fit. Wij brengen templates aan, kritische vragen en de verzamelde ervaring van het coachen van 100’en digitale ondernemers voor u.

Interesse? Contacteer dan peter.verhasselt@sirris.be.

Wie zijn wij?

Nick Boucart en Peter Verhasselt zijn al ruim tien jaar actief in het domein van SaaS en digital, en stonden mee aan de wieg van coachingtrajecten, zoals Startathlon en Scaleup.Vlaanderen. Hun boek ‘Hyperscale en Microcare – the digital business cookbook’ wordt door velen geprezen als een referentie voor iedere digitale ondernemer. Samen met hun collega’s van Sirris, zagen ze al honderden technologie-ondernemers voor u, ervaring waaruit ook u kunt putten.

 

Beschouw ons als uw veilige klankboard, waar u met al uw vragen rond het uitbouwen van een digitale business terecht kunt. Wij zijn er voor u, de technologie-ondernemer. Wij nemen geen participatie in uw bedrijf, we hebben geen andere agenda dan u als ondernemer van een degelijke tweede opinie te voorzien.

 

Dankzij de steun van VLAIO kunnen we deze coaching aanbieden aan Vlaamse ondernemers voor 1.611 euro.

Meer info & registreer

Partners

Sirris
Sirris

150 experts helpen bedrijven de juiste technologische keuze te maken en hun innovatieprojecten succesvol te realiseren. Gecombineerd met hoogtechnologische infrastructuur en een uitgebreid industrieel partnernetwerk, zorgt Sirris voor future proof bedrijven.