Terug

Praktisch

Datum: in samenspraak met partner
Uur: -
Prijs: €1625
Thema: Smart Products
Aangeboden door: Sirris

Individuele coaching

Drie dagen bedrijfsindividuele begeleiding over maximaal een jaar verspreid. De focus ligt op kennisoverdracht en er is grote aandacht voor procesmatige aanpak. Lees meer

Coaching slimme productontwikkeling

Bij de ontwikkeling van een slim product komt er heel wat kijken op het vlak van technologie, business en organisatie. Waar liggen precies de opportuniteiten en de risico’s? En hoe kan u dan telkens de juiste keuzes maken?

Laat u coachen en leid de ontwikkeling van uw slim product in goede banen

Of het nu gaat om de productstrategie, het business model, de ontwikkelaanpak, technologieselectie of samenwerking met partners: we kijken steeds samen met u wat uw bedrijf precies nodig heeft om hierin onderbouwde keuzes te kunnen maken. We wijzen u op methodieken, best practices, relevante kennisbronnen en mogelijke partners. Ons onafhankelijk advies helpt u om de juiste prioriteiten te stellen en valkuilen te vermijden die tijd en geld kosten.

Hoe gaan we te werk?

1.     Tijdens een gratis intake maken we kennis. U licht uw business toe en waar u staat met de ontwikkeling van uw slim product. We bekijken hoe de begeleiding best kan verlopen.

2.     We zitten op dezelfde golflengte? Dan starten we het coaching traject op.

3.     Via regelmatige sessies nemen we als kritisch klankbord de voortgang van uw ontwikkeling onder de loep en krijgen we de knelpunten scherp. We reiken oplossingspistes en concrete adviezen aan die u telkens meeneemt naar uw volgende stappen.

 Voor wie?

Dit coaching traject is bedoeld voor bedrijven die een slim product ontwikkelen of dit overwegen. Het is gericht op wie binnen het bedrijf de ontwikkeling of de exploratie daarvan aanstuurt, zoals managers en projectleiders.

Door wie?

Experten van Sirris met ervaring in bedrijfsbegeleiding bij innovaties in uiteenlopende slimme producttoepassingen. We brengen onze kennis in op het vlak van business, technologie en organisatie naargelang de noden en de fase van uw ontwikkeling.

 Slim product?

…is een fysiek product dat dankzij digitale technologie “slimme” eigenschappen heeft, die toegevoegde waarde leveren voor de gebruikers. Denk aan sensoren, connectiviteit, software, cloud, AI en apps die de prestaties, gebruikerservaring of samenwerking met andere producten verbeteren, die het product uitbreiden met digitale diensten of de data van het product valoriseren.

 

Meer info en registreren: contacteer Pieter Beyl (pieter.beyl@sirris.be).

Partners

Sirris
Sirris

150 experts helpen bedrijven de juiste technologische keuze te maken en hun innovatieprojecten succesvol te realiseren. Gecombineerd met hoogtechnologische infrastructuur en een uitgebreid industrieel partnernetwerk, zorgt Sirris voor future proof bedrijven.

Neem deel en schrijf u nu in aan 30% van het normale tarief. De overige 70% wordt gefinancierd door Vlaio.