Terug

Praktisch

Datum: in samenspraak met partner
Uur: -
Prijs: 985
Lesgever: Serge Audenaert & Isabel Michiels (DigiCoaches Agoria)
Thema: Digital Services Digitizing Manufacturing
Aangeboden door: Agoria

Oriënterend advies

Een individuele begeleiding van 2 dagen waarin u concrete inzichten verwerft in een specifiek thema. Zo krijgt u een duidelijke focus en maakt u de juiste keuzes. Lees meer

DigiCoach: Oriënterende workshop rond Digitale Transformatie

Voor veel bedrijven in zowat alle sectoren is digitale transformatie zeer belangrijk. De meeste bedrijven ondervinden echter veel moeilijkheden om in deze snel evoluerende omgeving een overzicht te verkrijgen en zichzelf duidelijke doelstellingen voorop te stellen zodat hun digitale transformatie in een “tastbaar” en uitvoerbaar traject kan worden gegoten. Binnen deze individuele dienstverlening helpt Agoria bedrijven bij hun oriënteringsnoden op het vlak van digitale transformatie.

Aan de hand van de Agoria DigiScan bieden we een bedrijf een tool om zelf een eerste inschatting te kunnen maken van hun digitale maturiteit. Binnen deze individuele workshop worden de resultaten van de DigiScan geanalyseerd (ideaal wordt de scan ingevuld door minimaal 3 medewerkers binnen het bedrijf) samen met een expert en uitvoerig besproken met de betrokkenen binnen het bedrijf, om zo te komen tot een aantal prioritaire actiedomeinen, en een eerste gepersonaliseerde roadmap uit te werken voor een strategisch gestuurde, snellere en succesvollere digitalisering.

Meer info & registreer

Partners

Agoria
Agoria

Technologiefederatie Agoria telt meer dan 2000 lidbedrijven en is er voor iedereen die door technologie geïnspireerd is.