Terug

Praktisch

Datum: in samenspraak met partner
Uur: -
Prijs: €990
Thema: Smart Products
Aangeboden door: Sirris

Oriënterend advies

Een individuele begeleiding van 2 dagen waarin u concrete inzichten verwerft in een specifiek thema. Zo krijgt u een duidelijke focus en maakt u de juiste keuzes. Lees meer

Geef uw slim productidee een boost

Door uw producten slimmer te maken met digitale technologie, kan uw business groeien. Maar welk idee is waardevol voor uw bedrijf om op in te zetten? Welke technologie is geschikt voor uw product binnen een aanvaardbare kost? En wat zijn de aangewezen ontwikkelstappen? Laat u begeleiden en versnel en versterk uw idee voor een slim product.

Laat u begeleiden en versnel en versterk uw idee voor een slim product.

Aan de hand van een pragmatische aanpak begeleiden we u naar een onderbouwd idee voor een slim product. Ons oriënterend advies kan zich toespitsen op het business idee, de haalbaarheid of het ontwikkelplan.

Business idee: samen met u brengen we de business mogelijkheden, uitdagingen en risico’s in kaart en schetsen we een roadmap rond de sterkste ideeën.

Haalbaarheid: samen met u brengen we de vereisten van uw slim product in kaart, bekijken we mogelijke technologieën en schatten we de kostenimpact in.

Ontwikkelplan: samen met u brengen we de aangewezen ontwikkelingen in kaart, schatten we de benodigde expertise in en bekijken we mogelijke samenwerking met partners.

Hoe gaan we te werk?

1.     Tijdens een gratis intake maken we kennis. U licht de business van uw bedrijf toe en waar u juist staat in de ontwikkeling van uw slim product. We bekijken hoe de begeleiding best kan verlopen.

2.     We zitten op dezelfde golflengte? Dan starten we het adviesproject op.

3.     Via een 3-tal sessies met tussentijdse voorbereiding, passen we bovenvermelde aanpak toe en bundelen de inzichten in een verslag.

Voor wie?

Dit oriënterend advies is bedoeld voor bedrijven, die een slim product ontwikkelen of dit overwegen. Het is gericht op wie binnen het bedrijf de ontwikkeling of de exploratie daarvan aanstuurt, zoals managers en projectleiders.

Door wie?

Sirris experten met ervaring in de ontwikkeling van slimme producten in diverse toepassingsdomeinen. We combineren een neus voor innovatie met een realistische kijk op haalbaarheid en brengen onze inzichten in uit innovatietrajecten met gelijkaardige bedrijven.

Slim product?

…is een fysiek product dat dankzij digitale technologie “slimme” eigenschappen heeft, die toegevoegde waarde leveren voor de gebruikers. Denk aan sensoren, connectiviteit, software, cloud, AI en apps die de prestaties, gebruikerservaring of samenwerking met andere producten verbeteren, die het product uitbreiden met digitale diensten of de data van het product valoriseren.

 

Meer info en registreren: contacteer Pieter Beyl (pieter.beyl@sirris.be).

Partners

Sirris
Sirris

150 experts helpen bedrijven de juiste technologische keuze te maken en hun innovatieprojecten succesvol te realiseren. Gecombineerd met hoogtechnologische infrastructuur en een uitgebreid industrieel partnernetwerk, zorgt Sirris voor future proof bedrijven.

Neem deel en schrijf u nu in aan 30% van het normale tarief. De overige 70% wordt gefinancierd door Vlaio.