Terug

Praktisch

Datum: in samenspraak met partner
Uur: -
Prijs: €1626
Thema: Data Innovatie Artificial Intelligence
Aangeboden door: Sirris

Individuele coaching

Drie dagen bedrijfsindividuele begeleiding over maximaal een jaar verspreid. De focus ligt op kennisoverdracht en er is grote aandacht voor procesmatige aanpak. Lees meer

Individuele coaching - Data2Grow, van theorie tot praktijk

Hebt u een idee voor een AI-project in uw onderneming maar weet u niet goed hoe u eraan moet beginnen of twijfelt u aan de haalbaarheid of de waarde van de investering, en zou u daarom graag concreet advies en persoonlijke begeleiding krijgen van AI-experts met echte praktijkervaring? De Data2Grow Coaching Sessions zijn speciaal opgezet om u op weg te helpen met uw project. En nee, u hoeft geen AI-expert te zijn. Schrijf u met minstens twee collega's in en wij begeleiden u graag op deze boeiende reis!

Voor wie?

Iedereen die aan de slag wil met AI. Of u nu de mogelijkheden van AI voor uw onderneming wilt ontdekken, of uw eerste ideeën wilt toetsen met AI-experts, we verwelkomen u graag. Nadat u de drie stappen hebt afgerond, beschikt u over de nodige tools en inzichten om uw project aan te scherpen. De sessies zijn businessgedreven, dus technische voorkennis is niet vereist.

Methodologie

Er wordt een individuele aanpak gehanteerd, waarbij een reeks structuren en templates wordt toegepast om de AI-projecten te identificeren die in de context van uw onderneming de meeste kans van slagen hebben. Op verzoek kan een vertrouwelijkheidsovereenkomst worden gesloten.

Resultaat

Na afloop van de Data2Grow Coaching Sessions beschikt u over de nodige inzichten en tools om een relevant AI-project in uw organisatie met succes te presenteren en kunt u de onderneming vlot naar de volgende stap in haar AI-reis brengen.

Stap 1 (2 x 1/2 dag – geleid door Agoria/Sirris)

·       Leer hoe u tools, schema's en structuren kunt toepassen die het gemakkelijker maken om potentiële AI-projecten te identificeren en te prioriteren

·       Krijg begeleiding om de drie meest relevante AI-experts voor stap 2 te selecteren

·       Vermijd de valkuilen die worden beschreven in de onlinecursus "Sustainable AI in Business"

Stap 2 (1/2 dag + 1 hele dag – geleid door AI-experts uit de privésector of de academische wereld)
Krijg tips en tricks van minstens drie AI-experts die uw AI-project(en) van dichterbij bekijken (1/2 dag), gevolgd door diepgaander individuele coaching (1 dag) van één AI-expert om:

·       meer inzicht te krijgen in de AI-projecten die het meest relevant zijn voor uw onderneming

·       tips en tricks te krijgen om u te helpen de ROI van uw mogelijke AI-projecten te berekenen

·       de verschillende fasen van uw AI-project te schetsen (databeheer, design, businessmodellering, ontwikkeling & implementatie enz.)

Stap 3 (1/2 dag – geleid door Agoria/Sirris)

·       Follow-up van stap 2

·       Krijg hulp om uw businesscase aan interne stakeholders te presenteren

·       Ontdek mogelijke gewestelijke/Belgische/Europese financiële steunmaatregelen om echt met uw project van start te gaan

Kosten van de drie stappen

€ 1.626,- excl. btw. Dit is een collectieve kostprijs voor alle deelnemers van de onderneming samen (en dus niet per individuele deelnemer) aangezien deze coachingsessies het best renderen wanneer organisaties een multidisciplinair team van ten minste drie personen laten deelnemen. Deze prijs dekt de drie stappen, wat niet mogelijk zou zijn zonder de steun van VLAIO.

Meer info & registreer

Partners

Sirris
Sirris

150 experts helpen bedrijven de juiste technologische keuze te maken en hun innovatieprojecten succesvol te realiseren. Gecombineerd met hoogtechnologische infrastructuur en een uitgebreid industrieel partnernetwerk, zorgt Sirris voor future proof bedrijven.