Terug

Praktisch

Datum: in samenspraak met partner
Uur: -
Prijs: 1625
Lesgever: Anouk Van de Meuebroecke (MVO expert)
Thema: Circular Economy Climate & energy
Aangeboden door: Fevia Vlaanderen

Individuele coaching

Drie dagen bedrijfsindividuele begeleiding over maximaal een jaar verspreid. De focus ligt op kennisoverdracht en er is grote aandacht voor procesmatige aanpak. Lees meer

Krijg individuele coaching voor jouw duurzaamheidsstrategie

Wil je jouw processen en producten verduurzamen en/of werken aan duurzamere voedingsketens? Maar mis je daarbij coaching en begeleiding op maat? Dan is dit aanbod een uitgelezen kans voor jou! 

Waarom is dit relevant voor mij? 

Een gezonder en duurzamer Europees voedingssysteem vormt één van de hoekstenen van de Europese Green Deal. Fevia Vlaanderen biedt je in dat kader, met de ondersteuning van VLAIO, een individueel coachingstraject rond duurzaamheid en duurzaamheidsrapportering aan. De focus ligt daarbij op een goed draaiende circulaire economie, meer aandacht voor klimaat en energie, een shift naar ‘fabrieken van de toekomst’ en andere duurzaamheidstopics.  

Waarom deelnemen?

Een duurzaamheidsstrategie voor je bedrijf opstellen is één iets, maar ze ook omzetten in concrete acties is vaak een uitdaging. Bedrijfsindividuele coaching wapent je om concrete innovaties zelf te realiseren. Het maakt je duurzaamheidsinspanningen vooral ook meetbaar én aantoonbaar. Hiermee kan je je op een positieve manier onderscheiden en proactief inspelen op vragen van (toekomstige) medewerkers, klanten en andere belanghebbenden.

Grijp dus je kans om je als pionier te profileren en je op een positieve manier te onderscheiden!

Meer info & registreer

Partners

Fevia Vlaanderen
Fevia Vlaanderen

Fevia Vlaanderen is de stem van de Vlaamse Voedingsindustrie en staat voor een sterke, competitieve, innovatieve en duurzame voedingsindustrie. Om een duurzame groei mogelijk te maken voor onze leden, verdedigen wij hun belangen, adviseren we hen en creëren we netwerk- en leermomenten.