Terug

Praktisch

Datum: 10 March 2022
Uur: 09:00 - 17:00
Prijs: €375
Lesgever: Carine Lucas en Isabel Michiels, digitale innovatie experten bij Agoria / - Peter Verhasselt en Nick Boucart, senior advisor software engineering & ICT bij Sirris
Thema: Digital Services
Aangeboden door: Sirris, Agoria

Masterclasses

De masterclasses zijn cursussen waarin u specifieke kennis en inzichten opdoet die uw onderneming helpen om de volgende stap in uw innovatieproces te zetten. Lees meer

Masterclass - Hoe creëer je nieuwe business met digitale technologie? En hoe overtuig je je manager om eraan te beginnen?

Nieuwe digitale initiatieven en spelers duiken overal op. Digitale technologie transformeert elke sector. Ook voor uw bedrijf kan dit een bedreiging zijn of net nieuwe mogelijkheden creëren. Maar het ontwikkelen en in de markt zetten van een digitaal product gebeurt helemaal anders dan we gewoon zijn bij fysieke producten of klassieke diensten. De klassieke manier van innoveren, vermarkten en samenwerken is niet langer bruikbaar.

Enkele vragen die kunnen rijzen bij het ontwikkelen van digitale diensten:

·       Hoe bouwt u online een sterke relatie met de gebruiker op?

·       Hoe kan u vanuit R&D beter begrijpen wat de noden van de eindgebruikers zijn?

·       Welke development-aanpak gebruikt u best?

·       Welke technologische kennis moet u in huis halen?

·       Wat is de impact op uw business model en cashflow?

·       Wat met juridische aspecten zoals service levels en data security?

 

Deze masterclass van Agoria en Sirris toont hoe je van opportuniteit tot digitaal product kan evolueren door stapsgewijs klanten, technologie en business model te aligneren.

Deze masterclass zal fysiek plaatsvinden op donderdag 10 maart 2022 van 9u-17u te Bluepoint Brussel indien mogelijk onder de COVID-regels.

Indien niet mogelijk fysiek, gaan we online voor 2 sessies van een halve dag: dinsdag 8 en donderdag 10 maart van 13u-16u30.

Meer info & registreer

Partners

Sirris
Sirris

150 experts helpen bedrijven de juiste technologische keuze te maken en hun innovatieprojecten succesvol te realiseren. Gecombineerd met hoogtechnologische infrastructuur en een uitgebreid industrieel partnernetwerk, zorgt Sirris voor future proof bedrijven.

Agoria
Agoria

Technologiefederatie Agoria telt meer dan 2000 lidbedrijven en is er voor iedereen die door technologie geïnspireerd is.

Neem deel en schrijf u nu in aan 30% van het normale tarief. De overige 70% wordt gefinancierd door Vlaio.