Terug

Praktisch

Datum: in samenspraak met partner
Uur: -
Prijs: 981
Lesgever: Combinatie van een Innovatiemanager + een technologie-expert
Thema: Artificial Intelligence Smart Products
Aangeboden door: imec

Oriënterend advies

Een individuele begeleiding van 2 dagen waarin u concrete inzichten verwerft in een specifiek thema. Zo krijgt u een duidelijke focus en maakt u de juiste keuzes. Lees meer

Oriënterend advies AI & Smart Products

Innovatie is een machtige hefboom voor groei. Een sterk idee kan je miljoenen opleveren. Maar tegelijk is het voor geen geld te koop ...

Hoe vind je die gouden innovatiekansen in je bedrijf? En welke technologieën kunnen helpen om je efficiëntie te verhogen of je product aantrekkelijker te maken?

De antwoorden op die vragen krijg je van de experten van imec. Na twee dagen begeleiding beschik je over een menu van opportuniteiten en de stappen die je moet zetten om ze te verwezenlijken.

Technologische en procesmatige kennis

Tijdens een interactieve workshop krijg je inzicht in de mogelijkheden van artificiële intelligentie en/of smart products voor jouw onderneming. We beperken ons niet tot de technologische aspecten maar bekijken ook het proces dat je moet doorlopen om de slaagkansen van een innovatieproject te verhogen.

Vanuit jouw businesscontext detecteren, evalueren en prioriteren we de meest relevante opportuniteiten. Dat mondt uit in een rapport met een actiegericht stappenplan voor een succesvol innovatietraject.

Meer info & registreer

Partners

imec
imec

Imec is ’s werelds toonaangevende onderzoeks- en innovatiehub op het vlak van nano-elektronica en digitale technologie. Imec is een vertrouwde partner van bedrijven, start-ups en universiteiten, en brengt meer dan 4.000 topwetenschappers uit bijna 100 landen samen.