Terug

Praktisch

Datum: in samenspraak met partner
Uur: -
Prijs: €990
Thema: Artificial Intelligence Data Innovatie
Aangeboden door: Sirris

Oriënterend advies

Een individuele begeleiding van 2 dagen waarin u concrete inzichten verwerft in een specifiek thema. Zo krijgt u een duidelijke focus en maakt u de juiste keuzes. Lees meer

Oriënterend advies - Data2Innovate

Deze interactieve workshop van één dag helpt uw bedrijf zich voor te bereiden op een digitale en data-gedreven toekomst. Via ‘gamestorming’-technieken komt u tot opties om uw processen, producten of diensten data-gedreven te maken.

We gaan samen op zoek naar opportuniteiten voor een digitale toekomst voor uw bedrijf.

Tijdens deze interactieve workshop krijgt u inzicht in de mogelijkheden van data-gedreven werken en artificiële intelligentie. U leert over data innovatie en het gebruik van kunstmatige intelligentie om processen, producten en diensten slimmer te maken. Naast de technische aspecten bekijken we ook het innovatieproces en de aandachtspunten die de invoering van nieuwe technologie met zich meebrengen.

Na de workshop ontvangt u een rapport met opportuniteiten die specifiek voor uw bedrijf relevant zijn en met mogelijke volgende stappen.

Praktisch

Datum: in samenspraak met partner
Begeleiding: innovatie- & technologie-experts
Contact: Hans Keppens - hans.keppens@sirris.be

Partners

Sirris
Sirris

150 experts helpen bedrijven de juiste technologische keuze te maken en hun innovatieprojecten succesvol te realiseren. Gecombineerd met hoogtechnologische infrastructuur en een uitgebreid industrieel partnernetwerk, zorgt Sirris voor future proof bedrijven.