Terug

Praktisch

Datum: in samenspraak met partner
Uur: -
Prijs: 1612
Lesgever: Ludwig De Locht en een andere digitale expert
Thema: Digital Services
Aangeboden door: Sirris

Individuele coaching

Drie dagen bedrijfsindividuele begeleiding over maximaal een jaar verspreid. De focus ligt op kennisoverdracht en er is grote aandacht voor procesmatige aanpak. Lees meer

Wegwijs in digitale transformatie

De mogelijkheden om steeds nieuwe digitale technologieën toe te passen in ondernemingen zijn eindeloos. Wil je deze technologieën echter inzetten met een zo groot mogelijke impact, dan heb je een structurele aanpak nodig.

Waar zet je echter digitale technologie optimaal in voor het verbeteren van je processen, je aanbod en je bedrijfsmodel? Hoe pak je je digitale transformatie aan? Hoe laat je de verschillende digitale projecten elkaar versterken? Hoe integreer je dit in je bedrijfsvisie? Sirris helpt je om deze vragen te beantwoorden tijdens een individuele begeleiding.

Vooraleer te starten hebben we een gratis intake gesprek van een uurtje. We gaan in op de huidige digitale maturiteit en je ambitie. Tips krijg je alvast. Ben je na het gesprek overtuigd? Dan coachen we je graag verder!

Tijdens een drie dagen durende bedrijfsbegeleiding helpen we je door middel van een aantal workshops. Hierin passen we een digitaal transformatiekader toe op jouw specifieke bedrijfscontext. Hieruit ontstaan mogelijke visies voor je bedrijf. Verder helpen we om je visie om te zetten in een realistische en uitvoerbare roadmap.  

Wil je met digitale technologie echt een verschil maken? Aarzel dan niet en contacteer Ludwig De Locht (ludwig.delocht@sirris.be) voor meer info!

Meer info & registreer

Partners

Sirris
Sirris

150 experts helpen bedrijven de juiste technologische keuze te maken en hun innovatieprojecten succesvol te realiseren. Gecombineerd met hoogtechnologische infrastructuur en een uitgebreid industrieel partnernetwerk, zorgt Sirris voor future proof bedrijven.

Neem deel en schrijf u nu in aan 30% van het normale tarief. De overige 70% wordt gefinancierd door Vlaio.