Terug

Praktisch

Datum: 09 June 2022
Uur: 15:00 - 18:00
Prijs: Gratis
Aangeboden door: Agoria

What’s Up What’s Next Roadshow - Geysen Academy & Borit

In het kader van het Industriepartnerschap en het What’s Up What’s Next event vindt een bedrijventour plaats die bedrijven uit verschillende sectoren aandoet. Elk bedrijfsbezoek wordt mede gehost door een van de partnerorganisaties.

Agoria neemt u mee naar niet één, maar twee ondernemingen: erkend opleidingsverstrekker Geysen Academy in Westerlo en Borit, producent van componenten voor brandstofcellen en electrolysers uit Geel, die het in 2021 de tweede keer tot Factory of the Future schopte. Geysen Academy zal het eerst hebben over upskilling in Industry 4.0-context, Borit verzorgt een presentatie over automatisering, Industry 4.0 en connected manufacturing, waarna een bezoek in twee groepen aan beide bedrijven gepland staat.

Nog op het programma

Van Hoecke in Sint-Niklaas (coming soon)

Wood.be, kenniscentrum voor de hout- en meubelindustrie, organiseert een bedrijfsbezoek aan Van Hoecke, expert in meubelbeslag en sinds 2016 Factory of the Future. Hier mag u zich verwachten aan een presentatie rond de digitale transformatie binnen de onderneming, een rondleiding doorheen het bedrijf en meer uitleg over het lerend netwerk Future Furniture.

Mediahuis in Paal-Beringen (coming soon)

VIGC, het Vlaams Innovatiecentrum voor Grafische Communicatie, verzorgt een bezoek aan de drukkerij van internationaal mediabedrijf Mediahuis in Paal-Beringen. De aanwezigen zullen er kunnen rekenen op een bezoek aan de  plant, een presentatie van gastbedrijf Mediahuis en een schets van de grafische sector.

Elk bedrijfsbezoek tijdens onze roadshow wordt afgesloten met een networking drink.

 

Praktisch:

  • Inschrijven kan voor één of meer bedrijfsbezoeken

  • Gratis deelname, maar inschrijven (per bedrijfsbezoek) is verplicht

Meer info & registreer

Partners

Agoria
Agoria

Technologiefederatie Agoria telt meer dan 2000 lidbedrijven en is er voor iedereen die door technologie geïnspireerd is.