Terug

Praktisch

Datum: 27 January 2022
Uur: -
Prijs: Gratis
Thema: Circular Economy Digital Services Digitizing Manufacturing Smart Products
Aangeboden door: Wood be

Thema-events

Verschillende experten en sprekers benaderen samen één onderwerp vanuit verschillende invalshoeken. Getuigenissen uit de industrie en inzichten uit de wetenschap, zowel uit binnen- als buitenland. Lees meer

WOOD.BE Innovation Day

Op donderdag 27 januari organiseert WOOD.BE de tweede online editie van de WOOD.BE Innovation Day. Dit online event staat in het teken van digitale innovatie in de meubelwaardeketen en is een initiatief in het kader van het Industrie Partnerschap met de steun van VLAIO.

Het centrale thema van deze editie is ‘The Right Customer Experience’. Hoewel elke klant uniek is en eigen wensen en behoeften heeft, kiezen we er als onderneming vaak nog voor om al onze klanten op dezelfde wijze te benaderen. Digitale technologie laat ook binnen de meubelindustrie meer dan ooit toe om elke klant op maat te behandelen volgens diens specifieke behoeften en verwachtingen zonder aan efficiëntie in te moeten boeten. Slimme automatisatie is daarbij een belangrijke driver. En een tevreden klant is een trouwere klant.

Wat mag u verwachten?

  • Inspirerende sprekers met kennis over (digitale) innovatie

  • Presentaties die zich specifiek richten naar de Vlaamse interieur- & meubelsector

  • Informatie over advies- en coachingtrajecten rond digitalisering & circulaire economie

  • Nieuwe inzichten om uw producten, diensten, bedrijfsprocessen en businessmodel nog duurzamer te maken en de veerkracht van uw bedrijf te verhogen

Meer info & registreer

Partners

Wood be
Wood be

Bedrijven uit de hout- en meubelindustrie kunnen bij WOOD.BE aankloppen voor technologisch onderzoek, advies, innovatieondersteuning, certificatie, veiligheidsadvies en normalisatie met het oog op een innovatieve en duurzame toekomst.