Artificiële intelligentie

Ontketen AI, ook in uw bedrijf

De afgelopen 18 maanden maakten we met z’n allen een enorme digitale sprong voorwaarts. In het heetst van de strijd tegen een pandemie ontdekten vele bedrijven dat data delen, online vergaderen en processen op afstand volgen geen sciencefiction zijn. Zit u vandaag met een gevoel van ‘En nu?’? Dan is het tijd om extra inzicht te verwerven in data-captatie  en die data niet langer alleen te verzamelen, maar er ook mee aan de slag te gaan, dankzij artificiële intelligentie.

Want ja, meer en meer wordt AI succesvol toegepast in de industrie, om onderhoud beter in te plannen, procesafwijkingen sneller te detecteren, logistiek te optimaliseren en producten slimmer te maken. Met welk einddoel? Bedrijfsprocessen of het productaanbod duurzamer en intelligenter maken. Niet omdat dit leuke extra’s zijn, maar omdat het economische waarde creëert.

Implementeer AI succesvol, stap voor stap, met onze ondersteuning

Wilt u uw eerste stappen in AI zetten? Opdat u met alle nodige kennis van zaken de juiste keuzes maakt, biedt #industriepartnerschap u een reeks toegepaste opleiding-, advies- en coachingtrajecten aan, met steun van de Vlaamse Overheid.

Blogposts: praktisch inzetbare kennis

Vandaag te weten komen welke mogelijkheden AI biedt, ook voor uw bedrijf? Neem een duik in de inzichtelijke blogposts van #industriepartnerschap en onze partners. Altijd vanuit de vraag: what’s in it for you?

NIEUW: Wacht niet langer, start nu met artificiële intelligentie! 

Over wat AI vandaag mogelijk maakt, ook voor kleinere bedrijven, zoals predictive maintenance, procesafwijkingen beter detecteren …

Concrete vragen, concreet beantwoord

Zit u met concrete vragen over artificiële intelligentie voor uw bedrijf? Experten van onze innovatiepartners beantwoorden ze concreet, vanuit hun jarenlange expertise. Neem contact met ons op!