Terug

Praktisch

Datum: 17 november 2021
Uur: 09:00 - 17:00
Prijs: 366
Thema: Artificial Intelligence
Aangeboden door: Agoria

Masterclasses

De masterclasses zijn cursussen waarin u specifieke kennis en inzichten opdoet die uw onderneming helpen om de volgende stap in uw innovatieproces te zetten. Lees meer

Academy 'Deep Learning Day'

Met de grote hoeveelheid aandacht die AI krijgt, is het vaak moeilijk om correcte info van futuristische verhalen te onderscheiden. En dat is begrijpelijk, want vaak wordt AI afgeschilderd als iets wat ‘te moeilijk om te begrijpen’ is, of als iets dat enkel voor onderzoekers en computerwetenschappers is weggelegd.

In deze academy gaan we praktisch aan de slag met artificiële intelligentie (AI). Aan de hand van deze training willen we duidelijk maken dat iedereen dit kan opnemen, en dat je met voldoende motivatie gewoon zelf kunt beginnen werken aan een AI-oplossing binnen uw bedrijf.

Na een theoretische introductie gaat u zelf ontdekken wat er praktisch allemaal komt kijken bij een AI-applicatie. Op het einde van de dag weet u wat kan en wat niet kan. Welke toepassingen realiteit zijn en welke fictie. We houden ons hoofd in de wolken, maar onze voeten op de grond!

Praktisch
Deze training zal afhankelijk van de aanwezigen in het Engels of Nederlands gegeven worden.

Meer info & registreer

Partners

Agoria
Agoria

Technologiefederatie Agoria telt meer dan 2000 lidbedrijven en is er voor iedereen die door technologie geïnspireerd is.