Over Ons

Een unieke samenwerking en dienstverlening van 16 innovatiepartners

WAT IS HET INDUSTRIEPARTNERSCHAP?

Het partnerschap bundelt de expertise van 16 Vlaamse innovatiepartners onder leiding van Sirris en Agoria. Met de steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) bieden ze en geïntegreerde dienstverlening aan om de groei en innovatie van de Vlaamse industrie te stimuleren. Dankzij deze samenwerking kan u als Vlaams bedrijf beroep doen op een schat aan professionele kennis en jarenlange ervaring om uw technologische innovatie op te drijven in digitalisering, duurzaamheid en industrie 4.0.

FINANCIÈLE STEUN VLAAMS AGENTSCHAP INNOVEREN & ONDERNEMEN

Om u een uitgesproken professionele deskundigheid en begeleiding te garanderen is er via het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen voor en looptijd van 4 jaar een budget van 15 miljoen euro vrijgemaakt. Het VLAIO geeft hiermee heel concreet vorm aan zijn rol als stuwende kracht in het bevorderen van innovatie en ondernemerschap in Vlaanderen.

HART ONDER DE RIEM

De Vlaamse ondernemer is gedreven en kenmerkt zich door zijn sterk doorzettingsvermogen. Helaas zag hij zijn ambities in 2020 gefnuikt door het uitbreken van covid-19-pandemie. Het Industriepartnerschap wil de ondernemer helpen bij het uitvoeren van zijn ideeën door ze in een hogere versnelling te brengen. Met deze steun in de rug willen de innovatiepartners, met een even groot hart voor ondernemen als u, de Vlaamse economische motor helpen terug mooi te laten draaien.

VL Logo

PARTNERSHIP MET VLAIO: SAMEN VOOR STERK, AMBITIEUS ONDERNEMEN

Vlaanderen mag best wat ambitieuzer ziin als het aankomt op ondernemerschap. We hebben nood aan meer starters, meer blijvers en meer groeiers. Daarom wil het Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) projecten op stapel zetten die ondernemers aanzetten tot. ondersteunen of begeleiden bij het ondernemen. Met de VLAIO partners bundelen we onze krachten en middelen.
Het Industriepartnerschap maakt deel uit van een netwerk van initiatieven waar ondernemers gebruik van kunnen maken. Samen voor #sterkondernemer.

Bekijk agenda

ONZE PARTNERS

Iedere partner heeft zijn eigen expertisedomein en aanbod binnen het partnerschap. Ontdek ze op hun respectievelijke websites. Laat je inspireren en maak gebruik van hun vakkennis.