Terug

Praktisch

Datum: 30 juni 2021
Uur: 14:00 - 18:00
Prijs: 110
Thema: Climate & energy
Aangeboden door: Sirris

Thema-events

Verschillende experten en sprekers benaderen samen één onderwerp vanuit verschillende invalshoeken. Getuigenissen uit de industrie en inzichten uit de wetenschap, zowel uit binnen- als buitenland. Lees meer

Back to the future - past and future evolutions of (offshore) wind energy

Dit seminarie blikt terug op de ontwikkelingen van de laatste 20 jaar in de onshore -en offshore windenergiesector. We kijken ook vooruit naar de toekomst, met name naar de technologische ontwikkelingen, richting 2030 en 2050. Zin in een inspirerende ontmoeting met experts, early adopters en innovators uit de sector?

In de sector van hernieuwbare energie is windenergie sinds de jaren 1990 één van de snelste groeiers. En dat zal zo blijven, niet in het minst door de Green Deal van de Europese Unie. Tegen 2050 moet Europa immers klimaatneutraal zijn.

 

Hoe is het allemaal gegroeid? Dat ontdekt u in dit seminar. Captains of industry en internationale experts getuigen over hoe zij (en de sector in het algemeen) het aangepakt hebben en wat de toekomst nog in petto heeft. Wat waren de succesfactoren, wat liep er minder en welke uitdagingen dienen nog aangepakt te worden op de korte en middellange termijn? Welke technologische innovaties maakten het verschil en welke ontwikkelingen zullen naar verwachting het verschil maken in de toekomst? Hoe zien deze bedrijven en experts de toekomst? 

Schrijf u in voor drie boeiende sessies met unieke keynotes !    

Programma

 • Introductie door de Federale Minister van Energie: Tinne Van der Straeten 

 • Keynote Speaker: Henrik Stiesdal 

 • Sprekers:

  • DEME: Luc Vandenbulcke (CEO DEME)  

  • ZF Wind Power 

 • Panel discussion: 
  o DEME Luc Vandenbulcke (CEO DEME) 
  o ZF Wind Power
  o Beuckelaers William (Jan De Nul/ OffshoreWind4Kids) 
  o Francois Van Leeuw (Parkwind)  
  o Prof. Jos Beurskens 

Prijs 

De deelnameprijs is 340 euro (excl. btw). Dankzij Industriepartnerschap en VLAIO genieten bedrijven gevestigd in Vlaanderen van een korting en betalen slechts 110 euro (excl. btw).

Meer info & registreer

Partners

Sirris
Sirris

150 experts helpen bedrijven de juiste technologische keuze te maken en hun innovatieprojecten succesvol te realiseren. Gecombineerd met hoogtechnologische infrastructuur en een uitgebreid industrieel partnernetwerk, zorgt Sirris voor future proof bedrijven.

Neem deel en schrijf u nu in aan 30% van het normale tarief. De overige 70% wordt gefinancierd door Vlaio.