Terug

Praktisch

Datum: 05 februari 2021 - 04 juni 2021
Uur: -
Prijs: 704 euro
Lesgever: Fons Put, senior innovatieadviseur VIGC
Thema: Digitizing manufacturing Factory of the future
Aangeboden door: vigc

Lerende netwerken

Vier workshops waarin we in kleine groepen inzoomen op de ervaringen, inzichten en best practices van organisaties met gelijkaardige uitdagingen. Lees meer

De nieuwe architectuur voor kleurbeheer – iccMax

Kleurmanagement heeft als doel om te begrijpen wat kleur is en hoe je meer vat kan krijgen op een voorspelbare reproductie ervan doorheen het volledige productieproces, van design tot afgewerkt drukwerk.

Een goede aanpak van het kleurmanagement verbetert niet alleen de eindkwaliteit van het drukwerk, maar brengt ook andere belangrijke voordelen met zich mee in de grafische workflow. De nieuwe kleurstandaard iccMAX die interessante vernieuwingen biedt, werd enige tijd geleden geïntroduceerd. VIGC biedt vandaag exclusief enkele bedrijven de kans om kennis te maken met deze voordelen en zich voor te bereiden om deze standaard te implementeren in het eigen bedrijf. 

Hiervoor hebben wij een boeiend ‘lerend netwerk’ uitgewerkt, onderverdeeld in 5 thematische technische online sessies, waarbij ook tijd voorzien wordt voor de evaluatie van een praktische toepassing uit uw eigen organisatie.

  • Sessie 1: kick-off, 5 februari 2021

  • Sessie 2: prepress, 5 maart 2021

  • Sessie 3: print, 2 april 2021

  • Sessie 4: out-of-the-box, 12 mei 2021

  • Sessie 5: round-up, 4 juni 2021

Dit ‘lerend netwerk’ maakt deel uit van een industrie partnerschap dat VIGC heeft uitgewerkt met Agoria en Sirris met steun van VLAIO. Wij hadden bij dit ‘lerend netwerk’ heel speciaal aan u gedacht om van dit aanbod te genieten. Niet onbelangrijk om te vermelden is dat de overheid 70% van de kosten die verbonden zijn aan dit initiatief voor haar rekening neemt.

Meer info & registreer

Partners

vigc
vigc

VIGC informeert en ondersteunt als onafhankelijk innovatiecentrum en netwerkorganisatie, alle grafische bedrijven en hun stakeholders, bij het invoeren van innovaties en best practices met als doel de waardeketen kwaliteitsvoller, efficiënter en duurzamer te maken en de competitiviteit te versterken.

Neem deel en schrijf u nu in aan 30% van het normale tarief. De overige 70% wordt gefinancierd door Vlaio.