Terug

Praktisch

Datum: 02 september 2021 - 25 januari 2022
Uur: -
Prijs: 1.408 per bedrijf (4 volledige dagen)
Lesgever: Karine Van Doorsselaer, Philippe Martens
Thema: Circular economy
Aangeboden door: Centexbel

Lerende netwerken

Vier workshops waarin we in kleine groepen inzoomen op de ervaringen, inzichten en best practices van organisaties met gelijkaardige uitdagingen. Lees meer

Groepscoaching

Vier sessies begeleiding door een deskundige. Hij die staat u bij in het implementeren van een technologische oplossing. Verschillende bedrijven met gelijkaardige uitdagingen delen hun ervaringen en inzichten. Lees meer

Ecodesign

Er bestaat al een Europese Richtlijn voor Ecodesign met eisen voor energie-gerelateerde producten. In het kader van de Europese Green Deal wordt nagedacht om dit uit te breiden naar andere sectoren.

Maar misschien vraagt u zich als producent af: "Wat is Ecodesign?" en "Hoe pas ik dit in de praktijk toe?"

Zoekt u een antwoord op deze vragen? Dan zullen de gecombineerde trajecten ‘Lerend netwerk’ en ‘Groepscoaching’, die Centexbel over dit thema organiseert, u zeker interesseren.

Data

De opstartmeeting is gepland op 2 september 2021 van 9u30 tot 12u bij Centexbel te Zwijnaarde. 

Daarna zullen de twee trajecten - Lerend netwerk en Groepscoaching - bestaan uit 4 sessies van telkens een halve dag die de volgende 4 onderwerpen behandelen:

•        7 oktober 2021: Innovatief denken

•        17 november 2021: Ecodesign principes

•        14 december 2021: Materiaalgebruik

•        25 januari 2022: Businessmodel & logistiek

De ‘Lerend Netwerk’ sessies vinden plaats in de voormiddag (9u – 12.30u) en worden begeleid door Karine Van Doorsselaer. De ‘Groepscoaching’ sessies vinden plaats in de namiddag (13.30u -17u) en worden begeleid door Philippe Martens.

Prijs

Dankzij de 70% subsidie van VLAIO betaalt u voor 4 sessies van een halve dag (Lerend Netwerk of Groepscoaching) 740 euro (excl. BTW) per bedrijf. 
Voor deelname aan de 4 volledige dagen betaalt u 1.408 euro (excl. BTW) per bedrijf. 

Per bedrijf mogen 2 werknemers deelnemen aan alle sessies waarvoor werd ingeschreven. Om een maximaal effect te hebben vragen we dat dit telkens dezelfde deelnemers zijn.

Meer info & registreer

Partners

Centexbel
Centexbel

Door wetenschappelijke en technologische kennis te delen, helpt Centexbel bedrijven met het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve, hoogwaardige, veilige en duurzame producten.