Terug

Praktisch

Datum: 09 november 2021
Uur: 14:00 - 19:00
Prijs: 199
Thema: Digital Services
Aangeboden door: vigc

Thema-events

Verschillende experten en sprekers benaderen samen één onderwerp vanuit verschillende invalshoeken. Getuigenissen uit de industrie en inzichten uit de wetenschap, zowel uit binnen- als buitenland. Lees meer

Fast forward in print - Het Congres 2021

Druktechnologie verandert aan een razendsnel tempo. Nieuwe businessmodellen in print vragen flexibiliteit op vlak van procesoptimalisatie. De digitalisatie op de werkvloer en bij het uitwisselen van gegevens tussen drukkerij en klant vraagt extra aandacht op vlak van cybersecurity en de sanitaire crisissen van het afgelopen anderhalf jaar maken duidelijk dat duurzaamheidsbeloftes en -plannen radicaal dienen uitgevoerd te worden.

Onze high tech grafische maakindustrie heeft daarom nood aan nieuwe en frisse ideeën die moeten geleverd worden door kwalitatieve en gemotiveerde medewerkers met een liefde voor technologie, inkt, papier, karton en andere substraten!

Sprekers van binnen en buiten onze grafische sector getuigen op 9 november over de veranderingen, uitdagingen en opportuniteiten die als een sneltrein op ons afkomen. We bieden u een heel gevarieerd programma aan met mind blowing keynotes, panelgesprekken, interviews, casestudies en een sector update.

Meer info & registreer

Partners

vigc
vigc

VIGC informeert en ondersteunt als onafhankelijk innovatiecentrum en netwerkorganisatie, alle grafische bedrijven en hun stakeholders, bij het invoeren van innovaties en best practices met als doel de waardeketen kwaliteitsvoller, efficiënter en duurzamer te maken en de competitiviteit te versterken.