Terug

Praktisch

Datum: 27 mei 2021 - 03 juni 2021
Uur: 00:00 - 00:00
Prijs: 300 (incl. inspiratiesessie + matchmaking)
Thema: Artificial Intelligence
Aangeboden door: DSP Valley

Masterclasses

De masterclasses zijn cursussen waarin u specifieke kennis en inzichten opdoet die uw onderneming helpen om de volgende stap in uw innovatieproces te zetten. Lees meer

Grow Into AI: Health Edition - Masterclass

Je hebt ongetwijfeld al gehoord van artificiële intelligentie. Als je een slim apparaat hebt - of het nu een telefoon, een wasmachine of een auto is - heb je er interactie mee. Maar wat houdt dit nu precies in? Kan je het zonder ingenieursdiploma voor meer gebruiken dan een robot vragen om je favoriete liedje te spelen? Het antwoord is ja!

AI raakt steeds meer verweven in onze dagelijkse wereld. Als gevolg hiervan wordt het ook toegankelijker. Gebruikersinterfaces worden vriendelijker en minder gecompliceerd, en de toepassingen voor AI diversifiëren. Je hoeft niet langer technische vaardigheden of diepgaande kennis van informatica te hebben om AI te kiezen voor je zakelijke oplossingen.

Dit 4-delige programma (1 inspiratiesessie, 2 masterclass sessies en 1 matchmaking finale) focust op AI-mogelijkheden voor bedrijven in de gezondheids-(zorg).

Je kan aan gelijk welke combinatie van sessies deelnemen. Alleen de masterclass dient als één geheel van 2 sessies te worden gevolgd: het is niet mogelijk om slechts voor één van de masterclass-sessies in te schrijven.

·        Inspiratie event 18/5 (thematisch event)

·        Masterclass 27/5 en 3/6 (in 2 opgesplitst – is maar één class)

·        Matchmaking 17/6 (thematisch event)

Inhoud van Grow Into AI: Health Edition - Masterclass

Data is tegenwoordig hip. Nog modieuzer is big data. Maar hoe verzamel je data? Wat maakt data "groot"? En als je eenmaal data hebt, ben je nog maar net begonnen - de belangrijkste vraag is: wat doe je met deze gegevens?

Zodra je op de juiste manier begint met het verzamelen van gegevens, kan AI  de grote analyse uitvoeren. Maar wat daarna? Hoe gebruik je AI-resultaten? En hoe maak je ze het meest bruikbaar? Hoe maak je AI en je data een succes voor je bedrijf?

Deze tweedelige masterclass behandelt de aspecten van de essentiële bouwstenen van AI: hoe je data verzamelt, hoe je er intelligentie uit opbouwt en hoe je data vervolgens verwerkt tot waardevolle en bruikbare inzichten met behulp van die artificiële intelligentie. De tweede helft gaat dan verder hoe je de gegevens verzamelt en verwerkt, en concentreert zich op hoe je de AI-resultaten die je verkrijgt, gebruikt. Bovendien  bespreken we hoe je deze nieuwe vaardigheden kunt pitchen tot een succesverhaal.

Deze masterclass maakt deel uit van een 4-delig programma om ondernemers in de gezondheids-(zorg) te helpen AI in hun organisaties te gebruiken zonder diepgaande technische kennis. Je kan aan elke combinatie van de sessies deelnemen. Alleen de masterclass dient als één geheel van 2 sessies te worden gevolgd: het is niet mogelijk om slechts voor één van de masterclass-sessies in te schrijven.

Meer info & registreer

Partners

DSP Valley
DSP Valley

...

Neem deel en schrijf u nu in aan 30% van het normale tarief. De overige 70% wordt gefinancierd door Vlaio.