Terug

Praktisch

Datum: 17 juni 2021
Uur: 15:00 - 18:00
Prijs: 45 (incl. inspiratiesessie 18/5)
Thema: Artificial Intelligence
Aangeboden door: DSP Valley

Thema-events

Verschillende experten en sprekers benaderen samen één onderwerp vanuit verschillende invalshoeken. Getuigenissen uit de industrie en inzichten uit de wetenschap, zowel uit binnen- als buitenland. Lees meer

Grow Into AI: Health Edition - Matchmaking

Je hebt ongetwijfeld al gehoord van artificiële intelligentie. Als je een slim apparaat hebt - of het nu een telefoon, een wasmachine of een auto is - heb je er interactie mee. Maar wat houdt dit nu precies in? Kan je het zonder ingenieursdiploma voor meer gebruiken dan een robot vragen om je favoriete liedje te spelen? Het antwoord is ja!

AI raakt steeds meer verweven in onze dagelijkse wereld. Als gevolg hiervan wordt het ook toegankelijker. Gebruikersinterfaces worden vriendelijker en minder gecompliceerd, en de toepassingen voor AI diversifiëren. Je hoeft niet langer technische vaardigheden of diepgaande kennis van informatica te hebben om AI te kiezen voor je zakelijke oplossingen.

Dit 4-delige programma (1 inspiratiesessie, 2 masterclass sessies en 1 matchmaking finale) focust op AI-mogelijkheden voor bedrijven in de gezondheids-(zorg).

Je kan aan gelijk welke combinatie van sessies deelnemen. Alleen de masterclass dient als één geheel van 2 sessies te worden gevolgd: het is niet mogelijk om slechts voor één van de masterclass-sessies in te schrijven.

·        Inspiratie event 18/5 (thematisch event)

·        Masterclass 27/5 en 3/6 (in 2 sessies opgesplitst – is maar één class)

·        Matchmaking 17/6 (thematisch event)

Inhoud van Grow Into AI: Health Edition - Matchmaking

In deze sessie zullen we het hebben over financieringsmogelijkheden en verdere stappen in AI voor de gezondheidszorg.

Vervolgens brengen we ontwikkelaars van AI-tools en applicaties die relevant zijn voor de gezondheidszorg samen.

Masterclass-coaches en deelnemers krijgen de tijd om hun behoeften of expertise te pitchen en je kan alle aanwezigen een-op-een ontmoeten via speeddating. Is er een betere manier om de AI-oplossingen die bij jouw bedrijf passen, te vinden?

Deze matchmaking maakt deel uit van een 4-delig programma om ondernemers in de gezondheidszorg te helpen AI in hun organisaties te gebruiken zonder diepgaande technische kennis. Je kan aan elke combinatie van de sessies deelnemen. Alleen de masterclass dient als één geheel van 2 sessies te worden gevolgd: het is niet mogelijk om slechts voor één van de masterclass-sessies in te schrijven.

Meer info & registreer

Partners

DSP Valley
DSP Valley

...

Neem deel en schrijf u nu in aan 30% van het normale tarief. De overige 70% wordt gefinancierd door Vlaio.