Terug

Praktisch

Datum: in samenspraak met partner
Uur: -
Prijs: €1626
Thema: Data Innovatie Artificial Intelligence
Aangeboden door: Sirris

Individuele coaching

Drie dagen bedrijfsindividuele begeleiding over maximaal een jaar verspreid. De focus ligt op kennisoverdracht en er is grote aandacht voor procesmatige aanpak. Lees meer

Individuele coaching - Data2Grow

Op drie dagen tijd leert u uw eerste ideeën rond AI in uw bedrijf ontwikkelen en aanscherpen. Het doel is een sterke en realistische roadmap bouwen voor een eerste AI-project dat u aan uw interne stakeholders kan tonen.

We gaan samen op zoek naar de beste opportuniteiten voor de introductie van artificiële intelligentie in uw bedrijf. We helpen u om de eerste ideeën rond AI in uw bedrijf te ontwikkelen en aan te scherpen. Het doel is een sterke en realistische roadmap op te stellen die u kan voorstellen aan uw interne stakeholders.

U kan rekenen op drie dagen begeleiding op bedrijfsniveau, uitgevoerd door ervaren innovatie & technologie-experts, en gespreid over maximaal een half jaar.

Na een intake doorloopt u drie stappen:

Stap 1 - Identificeren en prioriteren van specifieke AI-opportuniteiten voor uw bedrijf.

Stap 2 - Korte matchmaking calls met de meest relevante AI-experts uit de private sector en één dag workshop met de gekozen AI-expert.

Stap 3 - Pitch voorbereiden om de businesscase voor te stellen aan de interne stakeholders.

Praktisch

Datum: in samenspraak met partner
Begeleiding: innovatie- & technologie-experts
Contact: Hans Keppens (of Ferdinand Casier) - hans.keppens@sirris.be / ferdinand.casier@agoria.be

Partners

Sirris
Sirris

150 experts helpen bedrijven de juiste technologische keuze te maken en hun innovatieprojecten succesvol te realiseren. Gecombineerd met hoogtechnologische infrastructuur en een uitgebreid industrieel partnernetwerk, zorgt Sirris voor future proof bedrijven.