Terug

Praktisch

Datum: 30 november 2021
Uur: 09:00 - 13:00
Prijs: 710
Thema: Climate & energy
Aangeboden door: Fevia Vlaanderen

Lerende netwerken

Vier workshops waarin we in kleine groepen inzoomen op de ervaringen, inzichten en best practices van organisaties met gelijkaardige uitdagingen. Lees meer

Lerend netwerk: Energiebesparing

Fevia Vlaanderen organiseert – met de steun van VLAIO – een lerend netwerk voor bedrijven die hun klimaatinspanningen naar een nóg hoger niveau willen tillen. Na een succesvol eerste Lerend netwerk Energie wil Fevia Vlaanderen hier een vervolg aan geven.

Tijdens de eerste sessie kregen de deelnemers een mooi overzicht over hoe het energielandschap er uit kan zien binnen enkele jaren. Meer concreet werd er gediscussieerd en bijgeleerd over restwarmte, groene warmte, elektrificatie, de plaats van een WKK , energy as a service, 3de partijfinanciering,….

Jammer dat je deze boot gemist hebt of smaakt het naar meer?

Volg 4 diepgaande sessies met energie-expert Dirk Van den Broecke

Schrijf je dan nu als de bliksem in voor ons 2de lerend netwerk en zet jouw prangende vragen op de agenda. Het zijn de bedrijven die bepalen welke onderwerpen we uitdiepen tijdens de 4 sessies. Dit alles onder de deskundige leiding van Dirk Van den Broecke.

Meer info & registreer

Partners

Fevia Vlaanderen
Fevia Vlaanderen

Fevia Vlaanderen is de stem van de Vlaamse Voedingsindustrie en staat voor een sterke, competitieve, innovatieve en duurzame voedingsindustrie. Om een duurzame groei mogelijk te maken voor onze leden, verdedigen wij hun belangen, adviseren we hen en creëren we netwerk- en leermomenten.