Terug

Praktisch

Datum: 28 september 2021 - 01 februari 2022
Uur: 13:00 - 17:00
Prijs: De prijs voor een Lerend Netwerk is 2.346 €. Bedrijven in Vlaanderen betalen slechts € 750 dankzij de steun van VLAIO.
Thema: Factory of the future
Aangeboden door: Agoria, BIL, Sirris

Lerende netwerken

Vier workshops waarin we in kleine groepen inzoomen op de ervaringen, inzichten en best practices van organisaties met gelijkaardige uitdagingen. Lees meer

Lerend netwerk 'Metal Additive Manufacturing'

Ben je als maakbedrijf op zoek naar praktijkgerichte voorbeelden waarbij metaalprinten centraal staat, dan is dit een leertraject op jouw maat.

In deze reeks ligt de focus op de praktijk. Experts en ervaringsdeskundigen lichten thema’s toe vanuit praktische voorbeelden. Er zal een leuke afwisseling zijn van getuigenissen vanuit verschillende hoeken en over verschillende metaalprint-technologieën. In elke sessie is er ruimte voor dialoog en vragen aan de experts en de bedrijven die presenteren.

Sessies

Fysieke meeting op locatie bij BIL in Gent 28 september 2021 -
Fysieke meeting op locatie bij Sirris & CRM in Luik 28 oktober 2021 -
Fysieke meeting op locatie bij Signify in Turnhout 01 december 2021 -
Fysieke meeting op locatie bij Deceuninck in Hooglede 01 februari 2022 -

Meer info & registreer

Partners

Agoria
Agoria

Technologiefederatie Agoria telt meer dan 2000 lidbedrijven en is er voor iedereen die door technologie geïnspireerd is.

BIL
BIL

BIL, of het Belgisch Instituut voor Lastechniek, staat in voor research en innovatie, corrosie- en schadeanalyse, materiaal- en lasbeproeving, normen- en technologisch lasadvies, opleiding en kennisoverdracht van las- en aanverwante verbindingstechnologieën voor alle mogelijke toepassingssectoren.

Sirris
Sirris

150 experts helpen bedrijven de juiste technologische keuze te maken en hun innovatieprojecten succesvol te realiseren. Gecombineerd met hoogtechnologische infrastructuur en een uitgebreid industrieel partnernetwerk, zorgt Sirris voor future proof bedrijven.