Terug

Praktisch

Datum: 17 juni 2021 - 15 juli 2021
Uur: 09:00 - 10:30
Prijs: 439
Lesgever: Patrick Coomans
Thema: Cybersecurity
Aangeboden door: Agoria, Sirris

Masterclasses

De masterclasses zijn cursussen waarin u specifieke kennis en inzichten opdoet die uw onderneming helpen om de volgende stap in uw innovatieproces te zetten. Lees meer

Masterclass - Cyberveilig in 30 stappen

Cyberincidenten als ransomware, hacking, data breaches, … komen steeds vaker voor en zijn niets nieuw meer. Voor de getroffen bedrijven en personen zijn ze echter allesbehalve triviaal. Voorkom dat uw bedrijf wordt opgezadeld met een digitale lockdown, of erger! Wij leren u hoe tijdens deze no-nonsense, uiterst praktische masterclass.

Klanten vertrouwen u met hun gegevens. Maar als startende of kleine onderneming heeft u zoveel prioriteiten en is het dikwijls moeilijk om door de bomen het bos te blijven zien als het om cybersecurity gaat. Wanneer doet u ‘voldoende’ aan cybersecurity? We bespreken een risico-gebaseerde aanpak die een fundamentele basis zou moeten vormen voor élk bedrijf.

We leggen u 30 haalbare en onmiddellijk toepasbare stappen uit, waarmee u de cyberveiligheid in uw bedrijf naar een aanzienlijk hoger niveau kunt tillen. Als u deze 30 stappen goed toepast, zal u al een hele mooie balans gevonden hebben tussen het risico dat u loopt en de investering die u in cybersecurity doet.

Deze masterclass richt zich op de cyberveiligheid van de interne werkingsmiddelen: de eigen computers, mobiele apparaten, dataopslag, werken met toepassingen in de cloud, ...

De masterclass bestaat uit vier gezamenlijke sessies waarbij we elke stap erg interactief bespreken, en we niet verdergaan vooraleer u de stap vertaald heeft naar een praktische aanpak voor uw onderneming. De sessies vinden online plaats, gespreid over vier verschillende dagen. Bovendien is één individueel 30’-terugkoppelmoment met de lesgever voorzien.

Deze masterclass is bedoeld voor:

  • alle bedrijven die van zichzelf vinden dat hun cyberveiligheid nog redelijk in de kinderschoenen staat

  • startende bedrijven die cybersecurity meteen goed willen aanpakken

  • kmo’s die voorheen nog niet veel aandacht aan cybersecurity schonken.

Deze masterclass zal virtueel plaatsvinden gespreid over 4 sessies.

Cyclus juni 2021: De sessies vinden plaats op 17 juni 2021 van 9 tot 10.30 uur, op 23 juni 2021 van 9 tot 12 uur, op 7 juli 2021 van 9 tot 12 uur en op 15 juli 2021 van 9 tot 10.30 uur. Klik hier om in te schrijven.

Meer info & registreer

Partners

Agoria
Agoria

Technologiefederatie Agoria telt meer dan 2000 lidbedrijven en is er voor iedereen die door technologie geïnspireerd is.

Sirris
Sirris

150 experts helpen bedrijven de juiste technologische keuze te maken en hun innovatieprojecten succesvol te realiseren. Gecombineerd met hoogtechnologische infrastructuur en een uitgebreid industrieel partnernetwerk, zorgt Sirris voor future proof bedrijven.

Neem deel en schrijf u nu in aan 30% van het normale tarief. De overige 70% wordt gefinancierd door Vlaio.