Terug

Praktisch

Datum: 29 september 2021 - 13 oktober 2021
Uur: -
Prijs: De prijs voor een masterclass is € 1.219. Bedrijven in Vlaanderen betalen slechts € 439 dankzij de steun van VLAIO
Lesgever: Patrick Coomans
Thema: Cybersecurity
Aangeboden door: Agoria, Sirris

Masterclasses

De masterclasses zijn cursussen waarin u specifieke kennis en inzichten opdoet die uw onderneming helpen om de volgende stap in uw innovatieproces te zetten. Lees meer

Masterclass - Cyberveilig in 30 stappen

Cyberincidenten als ransomware, hacking, data breaches, … komen steeds vaker voor en zijn niets nieuw meer. Voor de getroffen bedrijven en personen zijn ze echter allesbehalve triviaal. Voorkom dat uw bedrijf wordt opgezadeld met een digitale lockdown, of erger! Wij leren u hoe tijdens deze no-nonsense, uiterst praktische masterclass.

Waarom deze masterclass?

Klanten vertrouwen u met hun gegevens. Maar als startende of kleine onderneming heeft u zoveel prioriteiten en is het dikwijls moeilijk om door de bomen het bos te blijven zien als het om cybersecurity gaat. Wanneer doet u 'voldoende' aan cybersecurity? We bespreken een risico-gebaseerde aanpak die een fundamentele basis zou moeten vormen voor élk bedrijf.

Wat kunt u verwachten?

We leggen u 30 haalbare en onmiddellijk toepasbare stappen uit, waarmee u de cyberveiligheid in uw bedrijf naar een aanzienlijk hoger niveau kunt tillen. Als u deze 30 stappen goed toepast, zal u al een hele mooie balans gevonden hebben tussen het risico dat u loopt en de investering die u in cybersecurity doet.

We bespreken elke stap erg interactief, en we gaan niet verder vooraleer u de stap vertaald hebt naar een praktische aanpak voor uw onderneming. 

De sessies worden in het Nederlands gegeven; het voorziene materiaal is in het Engels.

Voor wie?

Deze masterclass is bedoeld voor:

  • alle bedrijven die van zichzelf vinden dat hun cyberveiligheid nog te veel een ad-hoc gebeuren is;

  • startende bedrijven die cybersecurity meteen goed willen aanpakken;

  • kmo’s die voorheen nog niet veel aandacht aan cybersecurity schonken.

Vereiste voorafgaande kennis is een minimale basiskennis van IT.

Lesgever 

Patrick Coomans: Cybersecurity Extrapreneur & Scale-up Coach. Oprichter van Tsundoku Ventures. Expert bij Agoria en Sirris.

Praktisch

Deze opleiding bestaat uit 2 sessies: 1 online (29/09 - 09:30-11:00) en 1 fysiek te BluePoint Antwerpen (13/10 - 09:00-17:00)

Meer info & registreer

Partners

Agoria
Agoria

Technologiefederatie Agoria telt meer dan 2000 lidbedrijven en is er voor iedereen die door technologie geïnspireerd is.

Sirris
Sirris

150 experts helpen bedrijven de juiste technologische keuze te maken en hun innovatieprojecten succesvol te realiseren. Gecombineerd met hoogtechnologische infrastructuur en een uitgebreid industrieel partnernetwerk, zorgt Sirris voor future proof bedrijven.