Terug

Praktisch

Datum: 20 april 2021
Uur: 13:00 - 16:30
Prijs: 375 euro
Lesgever: Carine Lucas, Isabel Michiels, Peter Verhasselt en Nick Boucart
Thema: Digital Services
Aangeboden door: Sirris, Agoria

Masterclasses

De masterclasses zijn cursussen waarin u specifieke kennis en inzichten opdoet die uw onderneming helpen om de volgende stap in uw innovatieproces te zetten. Lees meer

Masterclass 'Hoe breng ik succesvol digitale diensten naar de markt?'

“Software is eating the world”, stelde Marc Andreessen al in 2011. Steeds meer bedrijven evolueren naar het aanbieden van software- en data-gebaseerde diensten. Maar hoe begint u daaraan en met welke elementen moet allemaal rekening worden gehouden? Deze Masterclass brengt u in één dag de basics van een digitaal dienstenmodel bij.

Deze masterclass zal u in staat stellen om volgende vragen te beantwoorden:

  • Wat is er nodig om een digitale dienst te bouwen of te optimaliseren?

  • Wat zijn de belangrijkste processen, metrics en activa voor digitale diensten?

  • Wat is de API-economie en wat betekent dit voor de ontwikkeling van digitale diensten? Hoe stelt dit uw bedrijf in staat om klanten op een schaalbare manier aan te trekken en te bedienen?

  • Wat zijn de financiële modellen achter digitale diensten?

  • Waar zijn de mogelijke risico's en barrières en hoe deze te beheren?

Data

Deze masterclass zal virtueel plaatsvinden gespreid over 2 halve dagen, nl. op dinsdag 20 april en donderdag 22 april, telkens van 13.00-16.30 uur.

NOOT: indien een fysieke meeting opnieuw mogelijk zou zijn, dan zou die doorgaan op 1 volledige dag op donderdag 22 april 2021 (le BluePoint Brussel).

Meer info & registreer

Partners

Sirris
Sirris

150 experts helpen bedrijven de juiste technologische keuze te maken en hun innovatieprojecten succesvol te realiseren. Gecombineerd met hoogtechnologische infrastructuur en een uitgebreid industrieel partnernetwerk, zorgt Sirris voor future proof bedrijven.

Agoria
Agoria

Technologiefederatie Agoria telt meer dan 2000 lidbedrijven en is er voor iedereen die door technologie geïnspireerd is.

Neem deel en schrijf u nu in aan 30% van het normale tarief. De overige 70% wordt gefinancierd door Vlaio.