Terug

Praktisch

Datum: 25 mei 2021 - 27 mei 2021
Uur: 09:00 - 12:30
Prijs: 375
Lesgever: Robrecht Janssens (Expert Labour Organisation), Fabienne Martin (Expert People & Organisation), Amélie Cardyn (Business Group Leader Mobility Solutions), Eveline Lefever (Expert People & Organisation), Bart Snels (Expert People & Organisation)
Thema: Climate & energy
Aangeboden door: Agoria

Masterclasses

De masterclasses zijn cursussen waarin u specifieke kennis en inzichten opdoet die uw onderneming helpen om de volgende stap in uw innovatieproces te zetten. Lees meer

Masterclass: ‘Unlock your Mobility – new ways of working and moving'

Er zijn heel wat evoluties aan de gang op het vlak van mobiliteit en de coronacrisis heeft deze nog versneld. In de Masterclass ‘Unlock your Mobility – new ways of working and moving’ van Agoria leert u hoe u thuiswerk of telewerk op een goede manier kunt organiseren en hoe u fietslease succesvol kunt introduceren in uw bedrijf.

De coronacrisis heeft ons op een dwingende manier leren kennismaken met thuiswerk of telewerk. Wellicht zullen we na de crisis meer en blijvend gebruik maken van deze werkvorm. Voor bedrijven is het een uitdaging om deze werkvorm optimaal te organiseren in de organisatie. Hoeveel dagen per week kan thuis gewerkt worden?  Welke functies kunnen thuiswerken?

 Bovendien heeft de Belg tijdens deze crisis de fiets en elektrische fiets (her-)ontdekt met een enorme boom in de fietsverkoop tot gevolg. Hoe kan ook uw bedrijf inspelen op deze trends en welke impact heeft dit op uw bedrijf? Hoe kan u fietslease succesvol integreren inde mobiliteitsstrategie? Hoe kan u hiermee aan de slag?

 Wat is het?

Er zijn heel wat evoluties aan de gang op het vlak van mobiliteit en de coronacrisis heeft deze nog versneld. De Masterclass ‘Unlock your Mobility – new ways of working and moving’ van Agoria brengt u belangrijke inzichten in hoe thuiswerk of telewerk op een goede manier te organiseren en hoe fietslease succesvol te introduceren in uw bedrijf. We bespreken ook wat de impact hiervan is op sociaal-juridisch en bedrijfsorganisatorisch vlak.

 Meer info kan u hier terugvinden: https://www.agoria.be/nl/Masterclass-Unlock-your-Mobility-new-ways-of-working-and-moving

Meer info & registreer

Partners

Agoria
Agoria

Technologiefederatie Agoria telt meer dan 2000 lidbedrijven en is er voor iedereen die door technologie geïnspireerd is.

Neem deel en schrijf u nu in aan 30% van het normale tarief. De overige 70% wordt gefinancierd door Vlaio.