Terug

Praktisch

Datum: 04 maart 2021
Uur: 14:00 - 16:45
Prijs: 100 euro
Thema: Factory of the future
Aangeboden door: Flanders' FOOD

Thema-events

Verschillende experten en sprekers benaderen samen één onderwerp vanuit verschillende invalshoeken. Getuigenissen uit de industrie en inzichten uit de wetenschap, zowel uit binnen- als buitenland. Lees meer

TRANSFORMERS part 1: Factories of the future aan het woord

Wil je inspiratie over waar je als bedrijf kan op inzetten om te transformeren tot een Fabriek van de Toekomst? Op dit event in het thema van 'transformatie' brengen we je getuigenissen van laureaten van een 'Factory of the Future award 2021' en Vandemoortele (laureaat 2020). Ook laten we een bedrijf gespecialiseerd in transitiemanagement aan het woord.

Op 23 februari worden de nieuwe 'Factories Of The Future' bekend gemaakt, alsook van deze die hun titel hebben weten te verlengen.  We kunnen nu al verklappen dat hier terug voedingsbedrijven tussen zitten... We stellen ze graag aan je voor en willen met hun getuigenissen andere bedrijven, zoals dat van jou, inspireren om zelf ook op een hoger niveau te gaan spelen. Gezien de Corona maatregelen organiseren we dit als een online event.

Programma

14:00u:  Welkom

14:05u:  Getuigenis van 'Mystery' Factory Of The Future 1 - (bekend op 23/02)

14:30u:  Getuigenis van 'Mystery' Factory Of The Future 2 - (bekend op 23/02)

14:55u:  Getuigenis van 'Mystery' Factory Of The Future 3 - (bekend op 23/02)

15:20u:  Break

15:30u:   VANDEMOORTELE Izegem: Transformeren? Gewoon (samen) DOEN! Hoe zorg je ervoor dat een transformatieproces "gesmeerd" loopt? Hoe verander je de mentaliteit op de werkvloer en krik je tegelijkertijd de bedrijfsresultaten op? We brengen je een héél sterke getuigenis door de drijvende krachten achter de transformaties bij de-Factory Of The Future- margarinefabriek van Vandemoortele, met o.a. Nele Union, Plant manager Vandemoortele Izegem en Pepijn Verhaeghe, Lean & Operational Excellence manager Vandemoortele.

15:55u: Möbius: "Uittekenen en implementeren van organisatieverandering aan de hand van een omvattend Excellence model" met Marc Thys, Project Director Möbius

16:30:  Coaching en advies "Individuele ondersteuning vanuit het #Industriepartnerschap" met Bart Van Damme, Innovatiemanager Flanders' FOOD

16:45  Einde

Meer info & registreer

Partners

Flanders' FOOD
Flanders' FOOD

Als speerpuntcluster agrifood versterkt Flanders’ FOOD de innovatieslagkracht van de voedingsbedrijven, door het verhogen van de wetenschappelijke en technologische kennis. Je kan er terecht voor specifieke ondersteuning je bij je innovatieprojecten en voor een steeds groeiend aanbod aan initiatieven.

Neem deel en schrijf u nu in aan 30% van het normale tarief. De overige 70% wordt gefinancierd door Vlaio.