START AI

START AI

Wat is Start AI? 

U wenst de data waarover uw bedrijf beschikt of zou kunnen beschikken doeltreffender in te schakelen? U wenst de mogelijkheden die artificiële intelligentie (AI) voor uw bedrijf kunnen bieden op een realistische manier te doorgronden? Kortom, u weet dat u over data beschikt maar waarom en hoe u die data optimaal kan inzetten, blijft nog een groot vraagteken? Het Start AI-programma helpt u op weg!

Start AI is een initiatief binnen het kader van het Vlaams Industriepartnerschap, gericht op bedrijven die de mogelijkheden van artificiële intelligentie (AI) en data science binnen hun bedrijfscontext beter willen doorgronden. Tijdens een individuele coaching van 3 dagen wordt u door AI- en data-experts met hands-on ervaring in uw bedrijfscontext geholpen om de waarde van data en/of de opportuniteiten van AI voor uw bedrijf te onderzoeken. Na afloop van deze individuele coaching heeft u o.a. een duidelijk beeld van de meest relevante AI/data opportuniteiten voor uw bedrijf en een betere inschatting van de impact ervan op uw bedrijfsprocessen.

Hoe kan u nu deelnemen?
Elke Vlaamse KMO kan zich inschrijven via deze link tot 30 april 2024. De kostprijs voor deelname bedraagt € 1.645,- excl. btw.  Dit initiatief wordt mogelijk gemaakt met financiële steun van VLAIO, via het programma "Samen voor #sterkondernemen", en van Europa. 

Vragen?
Neem contact op met Joke Van Gheluwe – joke.vangheluwe.ext@agoria.be –  +32 479 70 91 96

Lees meer