Hoe zet u de kracht van AI succesvol in, met onze ondersteuning?

16 March 2022

Onderhoud beter inplannen, procesafwijkingen sneller detecteren, logistiek optimaliseren, slimmere producten maken … Artificiële intelligentie biedt heel wat voordelen, ook voor uw bedrijf. Maar hoe zet u de juiste eerste stappen rond AI? Om u daarbij optimaal te ondersteunen, bundelde #industriepartnerschap de kracht van zes innovatiecentra gespecialiseerd in AI, die u graag op de juiste weg zetten. Hoe ondersteunen ze u precies?

Via verschillende trajecten stippelt u samen met deze partners een duidelijk pad uit, waarmee u de toepassing van AI binnen uw bedrijf realiseert. Daarvoor organiseren ze heel wat verschillende opleidingen, waarmee ze bestaande en nieuwe ontwikkelingen vanuit diverse invalshoeken belichten. In groep of individueel te volgen, al dan niet interactief, afgestemd op uw kennis of noden ter zake.

Hoe ondersteunen onze partners u?

· Onderzoekt uw bedrijf hoe het zou kunnen aanknopen bij de mogelijkheden van artificiële intelligentie? Of bent u als expert in uw onderneming al een stap verder, maar heeft uw managementteam nood aan concrete referenties binnen Vlaamse bedrijven, met bewijs van het investeringsrendement, om hen over de streep te trekken? Dan is ons aanbod van Inspiratiesessies, korte webinars, het ideale startpunt voor jullie bedrijf. Getuigenissen van anderen kunnen jullie eigen visie en missie rond AI bekrachtigen.

· Hebt u al enkele eerste ideeën en wilt u met collega’s en experten brainstormen over hoe AI kan bijdragen in jullie dagelijkse bedrijfscontext? We begeleiden u en een aantal collega’s graag in een vertrouwelijke interactieve workshop (Individuele Coaching), al dan niet on site met jullie eigen data, om te exploreren wat de opties zijn.

· Wenst u nadien uw kennis te verdiepen? Volg dan een masterclass toegespitst op uw sector of nodig een expert uit als klankbord.

· Zit u in de experimentele fase en werkt u aan een demonstrator (proof of concept)? Of hebt u al een AI-project geoperationaliseerd? Word dan zeker lid van onze Lerend Netwerk . Daarin wisselen peers en niet-concurrerende bedrijven hun ervaringen en kennis met u uit, en natuurlijk ook omgekeerd. “Teaching peers is one of the best ways to develop mastery” (Jeff Atwood)!

Verdwaal niet, maar reis met een ervaren AI-gids

Kortom: onze missie is om uw bedrijf te helpen een succesvol traject af te leggen bij de implementatie van artificiële intelligentie. Geen AI-tocht door een onbegrijpelijk oerwoud, maar een reis met een ervaren gids. Meer weten? Ontdek ons volledige aanbod opleidingen of contacteer een van onze AI-partners. Zij maken snel de juiste verbinding met u, zoals het hoort in deze nieuwe digitale wereld.

Ontdek alles op de agenda

Meer artikels