15 miljoen euro voor de Vlaamse ondernemer!

19 November 2020

In 2020 zag de Vlaamse ondernemer zijn ambitie en groei gefnuikt door het uitbreken van covid-19-pandemie. Om deze voet van de rempedaal te lichten, heeft het VLAIO 15 miljoen euro voorzien om te kunnen schakelen naar een hogere versnelling. Groeien, verbeteren. Dat moet het plan zijn!

Om deze ambitie waar te maken spelen verdieping of verbreding in innovatie een belangrijke rol. De motor van dit streven is het industriepartnerschap. Dit partnerschap bundelt de expertise van 17 Vlaamse innovatiepartners onder leiding van Sirris en Agoria. Samen bieden ze een geïntegreerde dienstverlening aan om de groei en innovatie van de Vlaamse industrie te stimuleren. Dankzij deze samenwerking kunnen Vlaamse bedrijven beroep doen op een schat aan professionele kennis en jarenlange ervaring om hun technologische innovatie op te drijven.

Ondernemers krijgen 70% korting op waardevolle ondersteuning. Met deze steun in de rug willen VLAIO en de innovatiepartners de Vlaamse economische motor helpen terug mooi te laten draaien.

Meer artikels